Tuesday, October 9, 2007

Code Geass


Η Ιαπωνία κατακτάται απο την πλέον υπερδύναμη, τη Μεγάλη Βρετανία, και χάνει την ταυτότητα της κάθως πλέον αποκαλείται περιοχή 11 (Area 11). Κάτω απο την δικτατορία των Βρετανών οι οποίοι τους φέρονται αρκετές φορές απάνθρωπα, μεγαλώνει το μίσος των Ιαπώνων με αποτέλεσμα πολλοί να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν.
Το ίδιο μίσος για τους Βρετανούς τρέφει ένας νεαρός ο Lelouch. Ο Lelouch, ο οποίος χρησιμοποιεί μια ψεύτικη ταυτότητα για εκείνον και την τυφλή και ανάπηρη αδελφή του, για να κρύψουν το σκοτεινό παρελθόν τους, αποτελεί το παράδειγμα σε μια βρετανική σχολή και είναι μέλος του μαθητικού συμβουλίου. Ωστόσο όλα θα αλλάξουν μια μέρα, όταν γνωρίσει ένα παράξενο κορίτσι που θα του δώσει μια παράξενη δύναμη, το Geass. Με το Geass θα μπορέσει να υποτάσει στις διαταγές του οποιονδήποτε τον κοιτάξει στα μάτια.
Ο Lelouch θα χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμε σε συνδυασμό με το ηγετικό ταλέντο του για να καταστρέψει την Βρετανία, να ελευθερώσει την Ιαπωνία και για να πάρει την εκδίκηση που τόσο καιρό περιμένει.
Το Code Geass έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ για το δεύτερο κύκλο δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ημερομηνία προβολής.

1 comment:

kouvanistan said...

polu oreo.k egw perimenw ton deftero kiklo pws k pws.